Make that ass grow
Åkte hem och däckade på soffan direkt efter jobbet. Sovit klappkasst de senaste dagarna så har gäspat var och varannan timme idag. Men när klockan slog 8 och jag var sekunder ifrån att somna bytte jag helt humör och blev astaggad på att åka till gymmet och köra ett pass. Så 20 minuter senare och ett glas vetegräs senare satt jag på bussen mot tuben. 

5km på drygt 32min är riktigt bra för lilla mig. Mitt rekord är 24 minuter (haha älskar att det är 8 minuter därifrån men det var under perioden jag mådde piss så det gills knappt) men mitt mål är att vara nere på 28-29min till nästa år. Körde lite raka marklyft med kettelbells och andra rumpa/baksida lår-övningar innan jag avslutade 15min stretch. 
Nu är jag strax hemma och tänkte hoppa ner i sängen direkt. Har sovmorgon imorgon som ska ta vara varje minut på! Gött 
2/3 glassarProvade den tredje smaken igår efter jobbet. Och nja inte riktigt nått som föll mig i smaken. Gojibären blev lite missanpassade. Lite tråkig faktiskt... 
Sista smaken är coffe, tänkte äta den imorgon eller på söndag. 
Håller tummarna...


One moreProvade choklad idag, köpte ju aloe Vera citrus första gången och blev glatt överraskad. Igen. Den här var dock lite mer mjölig i smaken, om ni förstår vad jag menar. Men klockren chokladsmak over all! 

De här måste vara den bästa uppfinningen någonsin. Jag ÄLSKAR glass. Kan äta flera liter utan att tröttna. Och en sockerfri variant med massa protein? Jag är i glasshimmelen! 


Instagram