Kött och fiskbarenHar precis kommit hem efter en supermysig kväll med Tilda. Min fina Uppsalavänn. Vi möttes upp vid 18 för att börja kvällen med middag på jobbet. En drink, en flaska rödtjut och trerätters senare sa magen ifrån och vi tog en promenad till Boqueria för ett litet glas innan vi rörde oss hemmåt . 
Börjar jobba rätt tidigt imorgon om man ser till den lilla timmens sömn jag fick ihop inatt efter att ha sommat runt tre och med en klocka som ringde redan vid 04.
Hade lovat att hoppa in under dagens frukostpass så för att orka med morgondagens lördagsservice behöver jag få all sömn jag kan få. 

Så jag säger godnatt för idag! 


snösätragränd

 
Klev upp rätt tidigt i morse för att åka till snösätra industriområde och strosa runt lite bland massa balla streetartmålningar. Så ballt hur jäkla skicklig man kan vara med en burk färg i handen.
Träffade "ägaren" av stället och pratade om hur stället blev till. Wynwood i miami, livet. Ja allt mellan himmel och jord. Superskön verkligen! 
 
Stannade och köpte glass på ica på vägen hem och satte oss i solen på ballen och lyssnade på musik, fortsatte filosofera om livet och framtiden när Anna kom hem. Så mysigt att egentligen inte göra någonting men ändå så mycket. Bara vara i nuet och njuta av varandras sällskap. Mina fina tjejer!
 


i'll see you soon, baby

 
Gröten står och rullar i micron, det är väl en 3 minuter kvar skulle jag tro så passar på att kika in här lite snabbt så länge. Bussen går inte förens om 50 min så känns lite som att jag har all tid i världen att packa väskan och allt vad som behövs göras innan jag rör mig mot gymmet. 
 
Benen och rumpan ska få sig en tung omgång idag är planen. Men hur jag lägger upp passet har jag inte riktigt bestämt än, men en cirkel som uppvärmning känns som ett säkert kort innan jag kör vidare med tyngre vikter. 
Känner att förkylningen fortfarande har ett litet grepp om mig, har blödigt näsblod 2-3 gånger om dagen de senaste dagarna och ni vet den där täppta näsan som aldrig vill ge med sig? japp,den håller sig fortfarande kvar. 
Men vafan, less på att ligga hemma eller smådalta så förhoppningsvis är ett mördarpass allt jag behöver för att bli frisk. Eller ja, det är väl de jag hoppas på antar jag.....
 


Instagram