en såndär dag jag helst vill glömma

 
Vaknade på totalt fel sida i morse. Knappt sovit någonting i natt. Allmänt bara deppig dag. Okej, inte deppig. Totalt hel fel. VÄRDELÖS dag. Trött irriterad och såg framför mig en helvetesdag på jobbet. Men tur som jag hade flöt allt på och jag kunde bara tänka på annat ett tag. Lagade sjukt god GI-lasagne. Men så fort jag stämplade ut kom allt tillbaka. Fan. Köper 2 redbull en cola och dextrosol. Sen att kassabiträdet slänger ut sig. Ojdå, här va de nån som behövde en sockerkick. MEN JA DET KANSKE JAG BEHÖVER, PROBLEM MED DE ELLER???
Hoppar på pendeln för att så snabbt som möjligt komma in till stan för att boka frisörtid. 7 min ska den ta. Och klart att det ska bli fel på en dörr och vi blir ståendes i 20 min. Och signalfel på de också. 50 låååånga minuter tog det alltså istället. Det kooookade i mig. Att få en tid redan imorgon och att riva av kanske det bästa spinningpasset efteråt räddade min dag. 
 
Äntligen hemma. Och på nått sätt känns allt så mycket bättre när Matilda och Stiven (som jag bor med) har haft en precis lika pissig dag. Slipknot spelas i högtalarna justnu och alla är helt bara tomma. Fan, varför ska dagar som detta finnas?  Men, det hör väl till antar jag. Men ändå. FAN......


Instagram