PMS

 
 
16:08. Har befunnit mig i soffan i cirkus 30 min och hunnit mummsat i mig resterna från gårdagens godispåse, fått Matildas sista karameller och ätit rotsakschips. Någon som sa PMS? 
 
Maten står på tining och viltriset är på G i kastrullen. Tänkte slappa ett par timmar till i soffan innan jag klär på mig träningskläderna och åker till Sats på Odenplan. Dem stänger inte förens 24:00 så har planerat in ett sent konditionspass idag. Gött!
Föredrar nog riktigt sen träning före ett pass runt lunchtid. Tidigt på morgonen är också en favorit. Det ligger ett helt annat slags lugn inne i gymmet dessa tider på dygnet. När gör ni ert bästa träningspass?


mattelou

 
Att jag och Matilda delar tatueringsintresset bananas locko mycket tror jag inte riktigt någon har missat vid de här laget. Det är så farsinerande att diskutera, prata om och inspektera andra människors gaddningar. Vad de finns för histora runt ett visst motiv, vem som gjort gadden och vad nästa plan är. Att ett motiv på en arm, ett ben eller i en nacke kan få okända människor att föras samman. Jag älskare! 


@work
Hallå på er, är det kallt och tråkigt hos er också? Stänger på jobbet idag så har ett par, tre timmar kvar innan jag får gå hem. Tänkte ta en sväng på löpbandet innan jag sätter mig på bussen.
Förutom att benhinnerna ömmade från gårdagens tabata gick kroppen med på PW i morse, så kör en till och kollar dessertmästarn den här gången! 

Börjar 07 imorgon så blir tidigt i säng idag. Raka vägen i säng när duschen är avklarad, maten är tuggad och eftersvettningarna är över. 
Vad gör ni ikväll? 


Instagram