God jul FiaBlev en julklapp till mig själv idag. Typ världens snyggaste skor. Helt extas. 
Annars då? Sitter på tåget hem till Gävle lite lagomt måndagsbakis från gårdagens öl med jobbarpolarna. 

Har några lediga dagar att njuta utav och förhoppningsvis kommer lite julkänsla till mig nu när jag kommer hem några dagar. Gävlebocken, julbak, klä grannen, uppesittarkväll, mys med släkt vänner och familj. Ja det finns så många saker där hemma som kan få den där speciella känslan att växa fram. 
Men hörni, God Jul på er ❤️


one more

 
Termometern visade 0gradigt igår så höll tummarna om att det inte skulle vara allt för isigt på backen och tog mig ut på en löptur. sist jag sprang 5km hamnade jag på 32min och var riktigt nöjd. Innomhuslöpning har alltid varit de jag föredrar pga mina skitben som pajjar titt som tätt. Men igår hamnade jag runt 28 min och blev helt euforisk över tiden.
Att knyta på sig löparskorna och ta sig ut på en runda har gått ifrån jobbigt till roligt och behagligt och det är på nått sätt den bästa framgången. Tiden är bara ett roligt sätt att se utveckling på.


bananpannkaka

 
Bananpannkaka är bland de bästa jag vet, så galet gott! i mina varianter tar jag 1 mogen banan 3 äggvitor 1 äggula 0.5dl kokosmjöl och 0.5dl mjölk. Steker dem i kokosfett och äter med frysta bär. 


Instagram